Vodič za savjetovanje pacijenata u apoteci

book->image){ echo ' '.JText::_('COM_ABOOK_COVEROF').' '.$this->book->title.' '; }else{ echo ''; } ?>
316
50,00 KM sa PDV-om
978-99955-627-2-4
2013
Hits: 3701

Review

Written by Boris Kovacic

Vodič za savjetovanje pacijenata u apoteci” je nastao zahvaljujući timskom radu autora i podršci Farmaceutskog društva Republike Srpske i Farmaceutskog društva Federacije Bosne i Hercegovine. Namijenjen je prvenstveno timovima u apoteci koji u svakodnevnom radu sa pacijentima/korisnicima imaju potrebu za brzom informacijom o lijekovima i određenim preporukama za pacijenta, ali i ostalim zdravstvenim profesionalcima, te obrazovnim ustanovama, kao što su farmaceutski, medicinski i stomatološki fakultet. U toku izrade Vodiča za savjetovanje pacijenata u apoteci” korišćena je relevantna i savremena literatura.

Činjenica da na prostorima BiH, ali i u regionu ne postoji literatura ovakvog sadržaja koja je napisana na jednostavan i pregledan način, daje mu još više na značaju.

U „Vodiču za savjetovanje pacijenata u apoteci“ jeobrađeno  50 različitih oboljenja na 315 štampanih strana (tvrdi povez). Svaka monografija kao obavezni dio ima: uvod sa kratkim opisom bolesti, simpotome i znakove bolesti, dijagnostičko-terapijski algoritam, liječenje (farmakološko i nefarmakološko),  te preporuke za pacijenta.

„Vodič za savjetovanje pacijenata u apoteci“ možete da nabavite u prostorijama Farmaceutskog društva RS (Aleja Svetog Save bb, Banja Luka; pozivom na tel. 051/212-260; email : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ) po cijeni od 50,00 KM sa PDV-om.

Broj žiro računa za uplatu je 562-100-80000456-66, NLB Razvojna banka.

Stručna služba Farmaceutskog društva RS

Date insert: subota, 24 avgust 2013

Blic vijesti

Drage koleginice i kolege,
Obavještavamo vas da će  se  III Konferenciju Dobra Distributivna Praksa - Od propisa do prakse,održati u Beogradu 20. aprila 2018. godine.
Više informacija u dokumentu u prilogu.

Dokument


Stručna služba Farmaceutskog društva RS

Copyright 2011 Izdavaštvo Stručna literatura/priručnici.
Joomla Templates by Wordpress themes free